* WGs marked with an * asterisk has had at least one new draft made available during the last 5 days

Anima Status Pages

Autonomic Networking Integrated Model and Approach (Active WG)
Ops Area: Benoit Claise, Warren Kumari | 2014-Nov-03 —  
Chairs
 
 


IETF-99 anima minutes

Session 2017-07-19 0930-1200: Congress Hall III - Audio stream - anima chatroom

Minutes

  ANIMA WG Agenda for IETF-99

     Prague, Czech

  Autonomic Networking Integrated Model and Approach

      Chairs: Toerless Eckert & Sheng Jiang

 

There is one session (150 minutes) for the ANIMA WG:

Wednesday, 9:30-12:00, Congress Hall III, Morning session I

For both sessions, the chartered work items have the priority.

 

Wednesday (July 19th, 2017) 2.5-hour session:
9:30-12:00, Congress Hall III, Morning session I

1.       WG Dash - 5 min
9:30 - 9:35, by co-chairs

2.       WG Document Update (65min)
2a. ANIMA Generic Signaling - 10 min
9:35 - 9:45, by Brian Carpenter (remote), draft-ietf-anima-grasp
2b. ANIMA Voucher Profile - 10 min
9:45 - 9:55, by Kent Watsen, draft-ietf-anima-voucher
2c. ANIMA Auto Bootstrapping - 10 min
9:55 - 10:05, by Michael Richardson, draft-ietf-anima-bootstrapping-keyinfra
2d. Autonomic Control Plane - 10 min
10:05 - 10:15, by Toerless Eckert, draft-ietf-anima-autonomic-control-plane
2e. Prefix Management - 5 min
10:15 - 10:20, by Sheng Jiang, draft-ietf-anima-prefix-management
2f. Stable Connectivity - 5 min
10:20 - 10:25, by Toerless Eckert, draft-ietf-anima-stable-connectivity
2g. AN Reference Model - 15 min
10:25 - 10:40, by Jeferson Nobre, draft-ietf-anima-reference-model

3.      Objectives for the Autonomic Network Infrastructure - 10 min
10:40 - 10:50, by Brian Carpenter (remote), draft-carpenter-anima-ani-objectives

4.      ANIMA Rechartering Considerations - 35 min
10:50 - 11:25, by Sheng Jiang & Toerless Eckert (co-chairs)

5.       * Anima Bootstrapping for Network Management - 10 min
11:25 - 11:35, by Bing Liu, draft-nmdt-anima-management-bootstrap

6.       * ANI Applied in IoT Network Management - 10 min
11:35 - 11:45, by Bing Liu, draft-rfmesh-anima-iot-management

7.       * Towards PubSub and Storage integration in ANIMA - 10 min
11:45 - 11:55, by Artur Hecker

8.       Summary & ANIMA future activities - 5 min
11:55 - 12:00, by co-chairs

 

* mean the non-chartered work items.




Generated from PyHt script /wg/anima/minutes.pyht Latest update: 24 Oct 2012 16:51 GMT -