* WGs marked with an * asterisk has had at least one new draft made available during the last 5 days

Anima Status Pages

Autonomic Networking Integrated Model and Approach (Active WG)
Ops Area: Ignas Bagdonas, Warren Kumari | 2014-Nov-03 —  
Chairs
 
 


IETF-106 anima agenda

Session 2019-11-19 1710-1840: Sophia - Audio stream - anima chatroom
Session 2019-11-20 1520-1650: Hullet - Audio stream - anima chatroom

Agenda

  ANIMA WG Agenda for IETF-106, Singapore

  Autonomic Networking Integrated Model and Approach

      Chairs: Toerless Eckert & Sheng Jiang

 

There is two sessions (90 + 90 minutes) for the ANIMA WG:

17:10-18:40 Tuesday Afternoon Session III, Sophia

15:20-16:50  Tuesday Afternoon session II, Hullet

The chartered work items have the priority.

 

Tuesday (November 19th, 2019) 1.5-hour session:
17:10-18:40 Tuesday Afternoon Session III, Sophia

1.    WG Dash - 5 min
17:10 - 17:15, by co-chairs

2.    WG Document Update (25 min)
   2a. Autonomic Control Plane - 15min
     17:15 - 17:30, by Toerless Eckert, draft-ietf-anima-autonomic-control-plane
   2b. GRASP API - 10min
     17:30 ¨C 17:40, by Brian Carpenter, draft-ietf-anima-grasp-api

3.    New Chartering Unscrambling- 10 min
17:40 - 17:50, by co-chairs

4.    Information Distribution in Autonomic Networking - 10 min
17:50 - 18:00, by Artur Hecker, draft-liu-anima-grasp-distribution

5.    ASA environment & Anima ecosystem - 20 min
18:00 - 18:20, by Brian Carpenter, draft-carpenter-anima-asa-guidelines

6.    Introduce of ETSI ZSM on closed loops - 10 min
18:20 - 18:30, By Laurent Ciavaglia

7.    Layer 2 Autonomic Control Planes - 10 min
18:30 - 18:40, by Brian Carpenter, draft-carpenter-anima-l2acp-scenarios

 

Wednesday (November 20th, 2019) 1.5-hour session:
15:20-16:50
       Tuesday Afternoon session II, Hullet

1.      WG Dash - 5 min
15:20 - 15:25, by co-chairs

2.      WG Document Update (20 min)
   2a. Bootstrapping Remote Secure Key Infrastructures (BRSKI) - 10min
   15:25 - 15:35, by Michael Richardson, draft-ietf-anima-bootstrapping-keyinfra
   2b. Constrained Voucher Artifacts for Bootstrapping Protocols - 10 min
   15:35 - 15:45, by Michael Richardson, draft-ietf-anima-constrained-voucher

3.      BRSKI Cloud Registrar - 15 mins
15:45 - 16:00, by Owen Friel / Michael Richardson, draft-friel-anima-brski-cloud

4.   BRSKI-AE Updates - 15 min
16:00 - 16:15, by Steffen Fries, draft-fries-brski-async-enroll

5.      ACME Integrations with BRSKI - 15 min
16:15 - 16:30, by Owen Friel, draft-friel-acme-integrations

6.      Delegated Voucher - 15 min
16:30 - 16:45, by Michael Richardson

7.      Summary & ANIMA future activities - 5 min
16:45 - 16:50, by co-chairs

 




Generated from PyHt script /wg/anima/agenda.pyht Latest update: 24 Oct 2012 16:51 GMT -